Nieuws

4/08/2019

Onze website is stilaan klaar voor een nieuw seizoen! Volg de countdown naar het seizoen 2019-2020 op de voet via onze Facebookpagina. Daar informeren we jullie over de speelschema's van al onze ploegen en nog veel meer.

 

23/03/2019

De derdenationaler van Hard Labeur Nazareth heeft zich zopas voor het tweede seizoen op rij tot kampioen gekroond! Na een spannend treffen slaagden de hard labeurders er in het laatste kwart dan toch in om een definitieve kloof te slaan. Met een 3 - 7 overwinning sleepten we de oververdiende kampioenstitel in de wacht! In eerste nationale speelde Hard Labeur Nazareth tot en met het derde kwart goed mee met MVC Synergie Merelbeke. In het begin van kwart 4 scoorden zij 5 goals in even veel minuten en was de match gespeeld. Eindstand: 12 - 4.

 

23/02/2019

De eerstenationaler van Hard Labeur Nazareth ging de strijd aan met San Siro Boys Deftinge. De tegenstander was veruit de betere ploeg en won dan ook verdiend met 4-10. In derde nationale was PS Oostkamp de tegenstander van de hard labeurders. We kregen voldoende kansen om het pleit in ons voordeel te beslechten, maar liepen in de slotseconden uiteindelijk nog een blauwtje op: 5-6 voor de West-Vlamingen.

 

9/02/2019

De eerstenationaler van Hard Labeur Nazareth heeft alweer de scalp genomen van een topper in het minivoetbal. Dit keer ging Opel Haeck Drongen voor de bijl. We namen een forse start, maar de tegenstander knokte terug. In een spannend laatste kwart trokken we uiteindelijk toch het laken naar ons toe: 7 - 5! Ons team in derde nationale hakte dan weer G&H Oudenaarde vakkundig in de pan. De hard labeurders maakten er een waar doelpuntenfestival van: 15 - 2!

 

26/01/2019

In de nationale competitie pakken onze beide teams de volle buit. De eerstenationaler van Hard Labeur Nazareth maakte er tegen Domino Trappen Oudenaarde een temporijke wedstrijd van. In de eerste helft waren we niet efficiënt en lukte de tegenstander twee goals. In de tweede helft bogen we die achterstand om in een 5 - 3 overwinning. In derde nationale schoten wij dan weer het best uit de startblokken, maar ging de tegenstander naar een voorsprong. In de laatste periode gingen we dan nog weer op en over de tegenstander: 7 - 6 winst!

 

5/01/2019

In de 1/8 finale van de Beker van België ging de eerstenationaler van Hard Labeur Nazareth de strijd aan met reeksgenoot MVV Waregem 74. We namen de beste start, maar toch werd het nog spannend. Gelukkig hielden we het hoofd koel en sleepten we in het laatste kwart het ticket voor de kwartfinale dan toch uit de brand: 4 - 6 winst!

 

22/12/2018

In eerste nationale blijft Hard Labeur Nazareth maar doorstomen. De hard labeurders openden de terugronde met een 5 - 3 overwinning tegen WDP Rollegem. Ook ons team in derde nationale mag een nieuwe driepunter bijschrijven. WDP Rollegem B werd na een spannende wedstrijd verslagen met 6 - 5!

 

15/12/2018

De eerstenationaler van Hard Labeur Nazareth kan pronken met een schitterende 13 op 15. De hard labeurders gingen de strijd aan met MVV Waregem 74 en duwden de match - met 3 goals in het eerste kwart - al snel in een bepaalde richting. We consolideerden onze voorsprong de hele match en wonnen uiteindelijk met 8 - 4!

 

24/11/2018

Zowel in eerste nationale als in derde nationale nemen we de maat van MVC Synergie Merelbeke! Sensatie in eerste nationale. Daar waren de hard labeurders de hele match op achtervolgen aangewezen, maar in de slotseconde - nadat we de remonte hadden gerealiseerd - pakten we toch de drie punten: 6 - 5! In derde nationale was het ook feest. De hard labeurders zetten met twee heerlijke doelpunten de toon en toverden uiteindelijk knappe 9 - 3 winstcijfers op het bord!

 

13/10/2018

De eerstenationaler van Hard Labeur Nazareth nam het in de 1/16 finale van de Beker van België op tegen een compact verdedigend Puskas Bockor Ardooie. We hadden wel mogelijkheden om te scoren, maar de tegenstander stak daar heel vaak een stokje voor. Uiteindelijk wonnen we toch meer dan verdiend, al was het met nipte 4 - 3 cijfers.

 

Pagina's